Banssi kannun metsästyksessä | Banssi

Banssin blogi

Banssi kannun metsästyksessä

Julkaistu 11 toukokuu 2016
jääkiekkojoukkue banssi

Näin MM-jääkiekon alla ja kevätauringon meitä helliessä ajattelin vetää yhteen myös Banssin jääkiekkojoukkueen kauden.

Banssi on vahvaa jääkiekkotaustaa omaava yritys, jossa tietenkin itse joudun liputtamaan kättä pystyyn, kun olen haalinut porukkaamme jääkiekkotaustan omaavia tekijöitä. Itsehän pelasin noin 8 vuotta ammatikseni kiekkoa ja siitä olen suoraan henkilöstöpalvelualalle lähtenyt. Tämä ala on vienyt mukanaan ja näen, että meillä on paljon samoja lainalaisuuksia mihin jääkiekkoelämässä on tottunut.

Jääkiekkoilijoillahan on ammattikentillä hyvin usein oma agentti, joka etsii pelaajalle aina joukkuetta seuraavaa sopimusta ajatellen. Tiedämme tasan tarkkaan, miltä se tuntuu, kun sinulla ei ole tulevasta työsopimuksesta tietoa. Agenteilla on muodostunut hyvät suhteet eri seuroihin ja heillä on valmiit neuvotteluyhteydet. Näen, että Banssi on yritysmaailman ensimmäinen agenttifirma, jolla on alansa parhaat pelurit.

Mielestäni tämän asian voi suoraan rinnastaa siihen, mitä me teemme tällä hetkellä. Meillä on paljon erilaisia työntekijöitä, joille me etsimme sopivat ”joukkueet”. Meillä on aito halu auttaa niin työntekijöitä kuin työnantajia. Teemme yhteistyötä molempiin suuntiin, joka on suoraan kuin kiekkomaailmasta agentin työstä.

Jääkiekossa olemme oppineet siihen, että mitään ei saa ilmaiseksi, vaan joudumme tekemään valtavan määrän töitä saavuttaaksemme jotain. Sama pätee myös henkilöstövuokraukseen. Mikään asia ei tule ilmaiseksi, vaan tässä palkitaan pitkäjänteinen työ, jolla saamme suhteet kuntoon ja luotua asiakassuhteen kestävälle pohjalle. Olen sitä mieltä, että jääkiekkoilijan ja urheilijan urasta on valtava lisäarvo työelämään ja näin ollen olen myös pyytänyt mukaan Banssin joukkueeseen paljon entisiä pelaajia.

No, kun meillä nyt sitten näitä vanhoja ”staroja” on Banssin joukkueessa, niin päätimme lähteä perustamaan myös Banssille oman jääkiekkojoukkueen. Saimme yhteistyökumppaniltamme Varmalta loistavan tilaisuuden osallistua heidän järjestämään yritysturnaukseen. Kaikki olivat innolla mukana ja saimmekin jalkeille hyvinkin kilpailukykyisen joukkueen. Oli mahtava pukea Banssin mustakeltainen peliasu päälle ja päästä nauttimaan pukukoppihengestä Banssin värit päällä. Lähdimme turnaukseen selkein tavoittein, jossa ainoastaan mestaruus kelpaisi. Saimme rekrytoitua muutaman lisävahvistuksen turnaukseen, jotta olisimme valmiina. Teemana oli vastustajan täydellinen nöyryyttäminen.;)

Turnaus lähti hienosti käyntiin ja meillä oli erittäin hyvä meininki niin jäällä kuin kopissakin. Läppä lensi ja lätyt napsahteli lavoille vanhaan malliin. Tanssimme tiemme finaaliin. J Lähdimme viimeiseen peliin mestaruusmielessä ja paukutimme jo käytävällä henkseleitä. No, mutta kuinkas siinä kävikään, kohtasimme voittajan ja jäimme nuolemaan näppejämme loppumetreillä. Me emme missään nimessä olleet huonompi joukkue vaan kaaduimme selkeästi ylimielisyyteen ja liialliseen päihteiden käyttöön.

No, mitä tästä opimme – todennäköisesti emme mitään, vaan ensivuonna tanssimme finaalissa kaksinumeroiset voittolukemat.

Jos hetken myös vakavammassa mielessä asiaa pohtii, niin tuo oli loistava tapahtuma, jossa saimme toteuttaa itseämme vanhan ammatin muodossa. Voitto meni oikeaan osoitteeseen, kun NHL-oikeudet omaava Viasat vei mestaruuden. Haluan omasta ja joukkueen puolesta kiittää turnauksen järjestäjää Varmaa loistavasti järjestetystä turnauksesta ja en voi kuin toivoa, että ensi vuonna saamme tulla uudestaan. Kiitos myös Banssin joukkueelle. Kohta taitaa olla saunaillan paikka. Toivotaan Suomen maajoukkueelle menestystä Venäjän MM-kisoihin, jotta saamme juhlia koko kansan voimin Suomen kultaa!

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy