Banssi Oulun synty | Banssi

Banssin blogi

Banssi Oulun synty

Julkaistu 15 joulukuu 2015
Risto-Jaakola_bw

Oli pimeä ja syksyinen ilma vuonna 2014, kun sain ensi kontaktin Banssi henkilöstöpalveluihin.
Rovaniemen konttorin Heikki Karjalainen haki Ouluun yhteyspäällikköä. Laitoin hakemuksen välittömästi. Tovin kuluttua Heikki soittikin minulle ja sovittiin ensi tapaaminen.

Asioiden sujuttua jouhevasti olimmekin jo vuoden 2015 puolella ja minulla oli kunnia tavata myös yhtiön toimitusjohtaja Teemu, sekä myyntijohtaja Riku. Sain Teemusta, Rikusta ja Heikistä sellaisen kuvan, että tähän yritykseen haluan mukaan. Työsopimus tehtiin ja aloitin Heikin avustuksella toimitilojen hakemisen. Löysimme sopivan paikan ja pienen hintaväännön jälkeen teimme toimitiloista sopimuksen. Nyt oli Banssi saanut uuden toimiston Ouluun.

Sain luvan tehdä Oulun konttorista ”itseni näköisen”. Vietin monta viikonloppua pakkeloiden , maalaten, suunnitellen ja kalustaen uutta toimistoamme ja vihdoin miljöö alkoi olla valmis.

Alkuvuosi oli kaupallisesti haasteellinen. Usko omaan tekemiseen oli vankkumaton ja kirkkaana tavoitteena oli vain ensitilaus. Ensimmäisen työntekijän lähdettyä töihin tuli nopeasti toinen tilaus, kolmas…. Vauhti rupesi olemaan hurja, enkä olisi pitkistä päivistä, sekä viikonloppuina tehdyistä tunneista huolimatta pystynyt yksin selviämään. Onneksi Banssin henkilökunta tukee ja auttaa toisiaan ja avukseni riensi Rovaniemen toimiston Heikki ja Jenita. Heidän avullaan saatiin hommat tehtyä. Oli monta tiukkaakin tilannetta, jossa saatiin tilaus suoritettua viime tunneilla.

Syyskuussa oli jo tilanne, että Ouluun piti saada apua. Vanha tuttavani Tuohinon Satu suostui hyppäämään vauhtiin mukaan henkilöstökonsultin roolissa. Tästä eteenpäin olikin hyvä ponnistaa kun ”palikat” alkoivat olemaan kohdillaan ja homma pelittää.

Ylpeänä Banssi sydämellä kohti ensi vuotta ja uusia haasteita. Ja muistakaa jokainen Banssi on mahdollisuus.

Mahtavaa Joulua ja työntäyteistä Uutta Vuotta kaikille!

Toivottaa Oulun konttorin väki eli Risto ja Satu

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy