Iisalmi – ihmeellinen maailma! | Banssi

Banssin blogi

Iisalmi – ihmeellinen maailma!

Julkaistu 3 heinäkuu 2015
Olli-Matti Nuutinen

Kesäinen heinäkuu on nyt alkanut Iisalmessakin. Aamukahvikin maistuu paremmalta, kun aurinko paistaa. Tänä aamuna meinasi kuitenkin kahvit mennä väärään kurkkuun, kun huomasin, että paikallisen jääkiekkoseuran toimisto on muuttamassa meidän toimiston naapuriin. Kuulin aiemmin, että Banssin tyky-päivät olivat olleet Tahkolla muutamia vuosia sitten, ja sattumalta samaan aikaan Iisalmen Pelikarhujen kauden päättäjäisiä vietettiin samassa paikassa. Jossain vaiheessa oli heitetty ilmoille, että tiedä vaikka joku päivä Banssilla on toimisto Iisalmessa. Näinhän siinä sitten kävikin. Banssin toimisto on ollut Iisalmessa lähes vuoden ja nyt Pelikarhujen toimisto on muuttanut meidän viereen – ympäri mennään yhteen tullaan! Iisalmen pelikarhujen GM Jarmo Yli-Sipola kertoikin, että voisimme jatkossa tiivistää yhteistyötä. Hän sanoi, että IPK:sta on varmaan joukkueellinen kavereita työllistynyt aikojen saatossa henkilöstöpalvelualan yritysten kautta.

Yhden noston Iisalmen viimeaikaisista tapahtumista haluaisin tehdä. Iisalmeen avattiin Subway muutamia kuukausia sitten ja Banssi oli alusta alkaen toteuttamassa rekrytointiprosessia sinne. Kerron tässä lyhyesti tapauksesta.

Kaikki alkoi lähes vuosi sitten, kun Ravintola Mehevään vaihtui yrittäjä. Kävin tapaamassa uusia yrittäjiä Kari ja Riitta Riiholaa, ja siinä tuli puheeksi markkinatutkimuksen teko. Banssilta meni tutkimushaastattelijat toteuttamaan kyselyä ja työstimme myös tutkimustulokset graafiseen ja luettavaan muotoon. Sittemmin yhteistyömme kehittyi ja aloimme rekrytoimaan työntekijöitä ravintolaan. Myös ravintola Mehevä kehittyi: sinne avattiin mm. Iisalmen ensimmäinen Subway ravintola. Olimme heti alusta alkaen rekrytoinnin toteuttajina: laadimme lehti-ilmoituksen, teimme haastattelut, ryhmähaastattelut ja valinnat.

Subway   11694792_445073522339033_3936357938537658990_n

Subwayn tulo paikkakunnalle herätti suurta kiinnostusta työnhakijoiden keskuudessa: lehti-ilmoitus poiki yli 100 hakemusta. Luin kaikki hakemukset ja haastattelin suuren määrän ihmisiä. Hyviä hakijoita oli todella paljon! Ryhmähaastattelutilanteeseen valitsimme 9 henkilöä. Yrittäjä Kari Riihola tuli mukaan ryhmähaastatteluun, olimme yhdessä laatineet ryhmätehtäviä ja vaikka täällä Ylä-Savossa olemmekin, niin osan haastatteluista teimme englanniksi. Lopulta valitsimme 6 henkilöä aloittamaan uudessa ravintolassa. Tämän jälkeen pidimme Banssin tiloissa uusille työntekijöille perehdytyksen, jossa kävimme kaikki työhön liittyvät asiat läpi työvuoroista työterveyshuoltoon.

Yrittäjät Kari ja Riitta Riihola ovat olleet erittäin tyytyväisiä toimintaamme. Viimeisimpänä meillä on aloittanut Ravintola Mehevässä nettisivujen tekijä. Uudistetut Mehevän nettisivut julkaistaankin aivan lähiaikoina. Projekti on ollut kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja siinä on mukava olla mukana. On kiva nähdä kuinka Banssi ja asiakkaat kehittyvät!

Hyvää heinäkuuta täältä Iisalmesta – positiivisuuden alkulähteiltä!

 Banssi Henkilöstöpalvelut

 Yhteyspäällikkö

 Olli-Matti Nuutinen

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy