Kovalla työllä Turku nousuun! | Banssi

Banssin blogi

Kovalla työllä Turku nousuun!

Julkaistu 17 kesäkuu 2015
Kai_Ortio

Olen Kai Ortio ja aloitin työt Banssilla yhteyspäällikkönä 1.5.2014. Vastuualueenani ovat Varsinais-Suomi ja sen lähinurkat. Alussa kävin läpi vanhoja asiakkaita ja kontakteja, joita oli vuosien varrelta jäänyt käsiini. Ensimmäiset 4 kuukautta olivat todella haastavaa aikaa löytää asiakkaita, joilla työntekijöille olisi tarvetta. Matka lähti käyntiin hitaasti ja kun ensimmäiset 4 kuukautta lähestyivät loppuaan, niin tilanne Banssi Lännen kohdalla ei näyttänyt kovinkaan hyvältä.

Minut tunnetaan kuitenkin kovana taistelijana, enkä jäänyt parkumaan elämän kovuutta, vaan aloin rakentamaan uutta parempaa Banssi Länttä! Kehittelin strategian, jolla Banssi Länsi saadaan lentoon. Käytin aikaa markkinointiin erilaisin keinoin ja sillä saatiin nokka oikeaan suuntaan. Järjestin asiakastilaisuuden syyskuussa, joka poiki heti tuloksia. Tilaisuuden kautta löytyi muutama hyvä asiakas, joille jatkossa alkoi mennä työntekijöitä.

Työpäiväni alkaa pääsääntöisesti aina klo 7-7.30 välillä. Päivään sisältyy puheluita yrityksille, joita soitan kuukaudessa yli 300. Päivät koostuvat myös asiakaskäynneistä, joita saisi kyllä olla paljon enemmänkin. Päivittäisessä työssäni hoidan myös oman ruutuni lisäksi henkilöstökonsultin työt. Jokaisen päivän lisähaasteena onkin saada Turku rokkaamaan siihen malliin, että jonain kauniina päivänä voimme palkata Turkuun oman henkilöstökonsultin. Turun talousalue on alueena niin haastava, että siksi lähes jokainen päivä on erilainen, vaikka rutiinit ovatkin samat päivästä toiseen. Yhtenä päivänä ei välttämättä ole mitään varteenotettavia uutisia työntekijärintamalla, ja seuraavana päivänä saan tehdä 4 uutta työsopimusta. Näin ne työpäivät sujuvat kovan työn merkeissä viikosta toiseen. Työpäivät päättyvät klo 16.00, jonka jälkeen alkaa akkujen lataaminen seuraavaa työpäivää varten.

Numppa&Ortsa

Turun alueella olen nyt toiminut siis vähän yli vuoden Banssin Yhteyspäällikkönä.  Tänä aikana olen saanut luoduksi toistakymmentä hyvää ja toimivaa asiakassuhdetta.  Banssi Lännen luotettavan toiminnan vakuutena ovat minun lisäkseni tietenkin meidän todella luotettavat ja loistavalla asenteella työtänsä tekevät työntekijät eri asiakkaillani. Jokaiseen tilaukseen, jonka olen saanut, olen löytänyt todella hyvät ja työnsä osaavat tekijät. Iso kiitos kuuluukin asiakkaiden lisäksi kaikille Banssi Lännen mahtaville työntekijöille.

Raaka työ on nyt alkanut tuottaa tulosta. Esimerkkinä tästä voidaan pitää mennyttä aikaa tästä noin kuukausi taaksepäin. Tuona aikana Banssi Lännen kautta on avautunut jo vajaa kaksikymmentä uutta työpaikkaa.

Banssi Länsi tulee aikojen saatossa nousemaan suuriin parrasvaloihin ja se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että täällä työtä tehdään 110%:sti joka ainoa päivä. Banssi Henkilöstöpalvelut on koko maan kattava erittäin luotettava ja toimiva yritys, jossa on todella mukavaa olla mukana tekemässä huikeaa maan valloitusta henkilöstöpalvelualalla!

Banssi Henkilöstöpalvelut  erottaa muista henkilöstöpalvelualan yrityksistä se, että heillä on Kai Ortio!

”VOITTAJA RATKAISEE ONGELMAT”

Hyvää juhannusta kaikille!

 Banssi Henkilöstöpalvelut

 Yhteyspäällikkö

 Kai Ortio

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy