ONNEA LAPPEENRANTA! | Banssi

Banssin blogi

ONNEA LAPPEENRANTA!

Julkaistu 20 kesäkuu 2016
lappeenranta

Banssi henkilöstöpalvelut on vuoden 2016 aikana lisännyt resursseja palkkaamalla useita uusia toimihenkilöitä, eri työtehtäviin ja eri puolelle Suomea. Resurssien lisäämisillä pystymme vastaamaan kysyntään sekä takaamaan, että palvelulupauksemme täyttyy jatkossakin.

Kasvutarinamme jatkuu myös nykyisten kaupunkien ja alueiden ulkopuolelle; kesäkuussa avasimme uuden toimipisteen Lappeenrantaan. Lappeenrannan toimistollamme onkin jo heti alusta lähtien ollut täysi tohina päällä, sillä vastaanotto alueella on ollut todella positiivinen. Toimistomme sijaitsee kaupungin pääkadulla, osoitteessa Valtakatu 60. Tervetuloa poikkeamaan, viralliset avajaiset toimistollamme järjestetään heti lomakauden jälkeen elokuussa. Tiimimme Lappeenrannassa tekee lujasti töitä ja on varmaa, että Lappeenrannan yritykset sekä työntekijät tulevat kuulemaan meistä useasti.

Suuren kysynnän vuoksi, analyysien ja tutkimusten perusteella, tulemme avaamaan kuluvan kesän aikana ainakin kaksi uutta toimistoa, kahteen uuteen kaupunkiin… Niistä lisää myöhemmin, kun kaikki on satavarmaa.

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy