Pääkirjoitus | Banssi

Banssin blogi

Pääkirjoitus

Julkaistu 14 maaliskuu 2016
banssi-elementti-100x100

Keväinen tervehdys kaikille minunkin puolestani,

ajattelin näin kolmen tilikauden jälkeen kertoa hieman omistajan tulokulmasta, mitä on tapahtunut matkan varrella. Tarinan tarkoitus on olla kunnianosoitus yhteenkuuluvuudelle ja mahdollisuuksille, mitä yhdessä tekeminen parhaillaan on.

Ollessani sapatilla, myytyäni edellisen yhtiöni, harrastelin kaikenlaista, mitä oli kiireiden ja kiivaan työelämän vuoksi jäänyt tekemättä. Pohdiskelin itsekseni monenlaisia asioita lastenkasvatuksesta ja oikeista kalansyöteistä liikkeenjohtamiseen.

Nähdessäni ensi kertaa elämässäni aikaisemman liiketoimintakenttäni ilman stressiä ja muita häiriötekijöitä, päässäni alkoi itää ajatus paluusta henkilöstöpalvelujen pariin. Tutkiessani objektiivisesti henkilöstöpalvelualaa, huomasin että Suomesta puuttuu avoin ja läpinäkyvä kulttuuri toimialalta. Päätin lähteä jälleen mukaan.

Perustin Banssin, viitoittamaan tietä muille toimijoille, läpinäkyvyyden ja arvo-ohjattujen yhtiöiden lisäämiseksi toimialalle. Alamme on pitkään kärsinyt arvostuksen puutteesta, eikä vähiten alan toimijoiden omasta ansiosta.

Kuten aikaisemmista blogeistamme käy ilmi, rekrytoin ensimmäisenä kaksi nuorta ja nälkäistä kaveria vaativaan ”oppikouluuni”. Nämä kaksi nuorta herraa ovat osoittaneet uskomatonta kasvamista ja venymistä näiden kolmen vuoden aikana. Toimitusjohtajamme ja myyntijohtajamme nauttivat tänään suurta kunnioitusta sekä itseni että koko henkilöstön silmissä. Olemme kaksikon kanssa rekrytoineet kolmekymmentä toimihenkilöä, sekä kokeneita kehäkettuja että nuoria tulevaisuuden tähtiä. Tärkein asia on kuitenkin se, että olemme saaneet tiimin puhaltamaan yhteen hiilleen! Prosessi ei ole ollut ilmainen, vaan ryhmä on joutunut kasvamaan kukin tahollaan, mutta näin on tapahtunut yhteenkuuluvuuden ja vertaisryhmän tuella. Vertaisryhmällä tarkoitan siis itseämme ;) .

Nyt neljännellä tilikaudella, kuolemanlaakson jälkeen, tuotamme ylivoimaista osaamista. Tietysti tämän ”pompöösin” lauseen tueksi on mainittava laskusuhdanteessa kärvistelevän alan sisällä muutama fakta: Banssi on kannattavasti kasvava yhtiö, jonka henkilöstö on sata prosenttisesti sitoutunut yhteisiin päämääriin. Liikevaihtomme tulee tulevana tilikautena ylittämään kaksikymmentä miljoonaa euroa, kannattavasti. Työllistämme päivittäin reilusti yli tuhat ihmistä kaikkialla Suomessa.

Lopuksi haluan todeta, että kukaan ei ole yhtään mitään yksinään, eikä ole mitään merkitystä sillä, mitä sanot, vaan sillä mitä teet!

Pasi Eteläaho
hallituksen puheenjohtaja

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy