Savon kokenut kehäkettu – päivittäistä yhteistyötä työntekijän ja työnantajan kanssa | Banssi

Banssin blogi

Savon kokenut kehäkettu – päivittäistä yhteistyötä työntekijän ja työnantajan kanssa

Julkaistu 24 maaliskuu 2016
Timo Suhonen

Päivittäinen yhteistyö asiakasyritysten ja työntekijöiden kanssa tekee  työstäni mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Tunteet vaihtelevat onnistumisen elämyksistä aina välillä myös arjen pettymyksiin. Näin sen pitääkin olla. Juuri tuo vaihtelevuus on saanut minut pysymään alalla. Tänä vuonna minulla tulee 13 vuotta täyteen henkilöstöpalvelualan työtehtävissä. Ala on kehittynyt kovaa kyytiä.  Onneksi lainsäädännön ja asiakasvalinnan kautta alalta ovat paljolti karsiutuneet epäeettiset toimijat.

Itse haluan korostaa sitä, että henkilöstövuokraus sopii mainiosti kaikille toimialoille ja kaiken kokoisille yrityksille. Päivittäisessä työssäni kontaktoin tasapuolisesti pieniä ja suuria yrityksiä. Pienimmätkin yritykset voivat hyödyntää palvelujamme. Pienellä yrityksellä kynnys työntekijän palkkaamiseen voi olla korkea, mutta henkilöstövuokrauksen avulla on mahdollisuus saada lisätyövoimaa tai sijainen riskittömästi.

Tänä päivänä yritysten menestykselle tärkeää on joustavuus. Yritysmaailmassa joudutaan usein reagoimaan tilauksiin ja päätöksiin lyhyellä varoitusajalla. Tulevaisuudessa tämä toimintatapa on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Avainasia on, että henkilöstötarpeet ja oikeanlaiset ihmiset kohtaavat. Hyviä ihmisiä on paljon, mutta kanavat heidän löytämisekseen saattavat olla työläitä, kalliita tai epävarmoja.

Henkilöstöpalvelut kehittyvät tasatahtia taloudellisen ja yhteiskunnallisen kehityksen kanssa. Talouden syklit ovat nopeita ja yritykset haluavat yhä enemmän keskittyä ydinliiketoimintaansa. Näen henkilöstöpalvelut osana yritysten tukitoimintoja, joilla haetaan osaajia yrityksiin. Henkilöstövuokrauksen kautta saadaan henkilöstöresursseja käyttöön juuri silloin kun niitä tarvitaan. Millään yrityksellä ei ole varaa pitää työntekijöitä palkkalistoillaan vain varmuuden vuoksi. Kuitenkin  juuri osaava henkilöstö on yritykselle strategisesti tärkeä voimavara, jolla varmistetaan toiminnan vahva kivijalka ja operatiivisen toiminnan sujuvuus, joka päivä, kaikissa tilanteissa.

Banssin joustavat henkilöstöratkaisut tuovat helpotusta työn suunnitteluun ja varmuutta yllättävien kiirehuippujen ja lomien aikaan. Parhaimmillaan teemme asiakkaan kanssa tiivistä yhteistyötä. Tällöin tiedämme pitkälle eteenpäin tulevat sesonkitarpeet, asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteet ja vaadittavan osaamisen eri tehtävissä. Tämä mahdollistaa asiakaskohtaisiin työtehtäviin sopivimpien työntekijöiden etsimisen ja valinnan. Tietysti luomme myös jatkuvasti  valmiutta reagoida nopeasti asiakkaan yllättäviin tilanteisiin.

Työntekijälle olemme turvallinen ja vastuullinen työnantaja. Huolehdimme työtekijöiden hyvinvoinnista sekä taloudellisista asioista aina työehtosopimusta kattavammin. Yhtiöllämme on kattava työterveyshuolto ja kaikki työntekijämme on vakuutettu laajasti. Arvomme näkyvät päivittäisissä kohtaamisissa asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Olemme halunneet kehittää omanlaista avointa toimintakonseptia, jolla erilaistumme muista alan toimijoista.  Tiedämme monesti yritysten työvoimatarpeet  viikkoja tai jopa kuukausia etukäteen. Työnhakijana sinun kannattaa täyttää hakemuksesi meille mahdollisimman laajasti ja huolellisesti, silloin tulet paremmin esille hakijoiden joukosta, osaamme huomioida todelliset kykysi ja työllistyt näin meidän kautta varmemmin.

Banssina olemme valtakunnallinen toimija, mutta esimerkiksi Kuopiossa korostamme paikallisuutta. Aidosti savolaisena toimijana tunnemme alueen asiakkaamme ja heidän tehtäviin sopivat työntekijät. Pyrimme luottamuksellisiin, pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Toivotan uudetkin asiakkaat ja työntekijät tervetulleiksi tutustumaan Itä-Suomen joustavimpiin henkilöstöpalveluihin.

Timo SuhonenTerveisin,
Timo Suhonen
aluepäällikkö

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy