Vuosi 2016 lukuina – Banssin menestystarina jatkuu | Banssi

Banssin blogi

Vuosi 2016 lukuina – Banssin menestystarina jatkuu

Julkaistu 20 joulukuu 2016

Yhteenveto vuodesta 2016 – Menestystarina jatkuu

Banssin tarina on alkanut vuonna 2013, kun päätimme yhdessä lähteä tekemään henkilöstöpalvelua paremmin kuin muut. Neljäs tilikausi tulee pian päätökseen ja kasvuvauhti on ollut huima. Olemme rakentaneet tyhjästä 20 miljoonaan euron bisneksen. Miten tämä sitten on mahdollista tehdä laskevan suhdanteen markkinaan?

Itse myyntijohtajana keskityn hyvin paljon lukuihin. Ilman lukuja on yleensä erittäin vaikea johtaa. Olen entinen ammattikiekkoilija ja tottunut siihen, että onnistumista mitataan lukuina. Perustan itse kaiken lukuihin ja siihen mitä jo urheilun kautta opin, että ainoastaan toistojen kautta voi päästä tuloksiin.

Yleensä luvut myös kiinnostaa ihmisiä, joten ajattelin hieman avata niitä lukuja miten Banssin joukkue on päässyt näihin hienoihin tuloksiin.

Banssin luvut vuodelta 2016

  • Tämän vuoden aikana olemme olleet erilaisissa asiakastapaamissa yli 3500 kertaa. Tämä kuvastaa sitä miten paljon henkilökohtainen palvelu meille merkitsee. Me välitämme oikeasti asiakkaistamme.
  • Olemme tehneet yli 25 000 asiakaspuhelua tämän vuoden aikana. Tuo lukema kertoo sen, että haluamme jatkuvasti tietää mikä asiakkaidemme tilanne on, sekä kuinka paljon teemme itseämme aktiivisella työllä tietoiseksi.
  • Banssin joukkue on haastatellut vuoden aikana yli 8000 uutta työnhakijaa. Tämä on ainoa keino jolla löydämme meille parhaimmat tekijät. Me välitämme myös aidosti meidän työntekijöistä.

Nämä luvut ovat johtaneet siis siihen, että meillä on tänä päivänä yli 800 asiakasta ja liikevaihtomme on kasvanut 20 miljoonaan euroon.

Vuonna 2017 Banssin tavoite on edelleen kasvaa. Tulemme tekemään tulevalle tilikaudelle noin 30 miljoonan euron liikevaihdon. Tämä on mahdollista sen takia, koska Jokainen Banssi on mahdollisuus!

Banssin luvut pähkinänkuoressa:

 

  • Asiakastapaamisia yli 3500
  • Asiakaspuheluita yli 25 000
  • Haastatteluita yli 8000
  • Asiakkaita yli 800

Vuosi 2017 tulee, BANSSI ON VALMIS, oletko sinä?

Riku Rahikainen

Terveisin,
Riku Rahikainen
myyntijohtaja
040 530 0426

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy