Henkilöstövuokraus Tampere | Banssi

Henkilöstövuokraus Tampere

Banssi Henkilöstöpalvelut Tampere – Me lupaamme vain sen minkä voimme pitää

 

Me täällä Banssilla teemme henkilöstövuokrausta asiakaslähtöisesti. Olemme on luotettava, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys. Me lupaamme vain asioita, jotka voimme pitää. Jos olet vailla ammattitaitoista sähkömiestä ja meillä ei ole sivulle sellaista antaa, niin silloin me kerromme sen myös sinulle. Vahvuuksiamme ovat henkilökohtainen palvelu ja joustavuus. Näin pystymme vastaamaan asiakkaiden ja työntekijöiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Olemme olleet henkilöstövuokraus allalla Tampereella jo monta vuotta – kiitos nykyisten asiakkaidemme

Aloitimme toimintamme Tampereella vuonna 2013. Kyseessä on sama vuosi kun itse Banssi aloitti toimintansa.. Heti aluksi saimme muutamia asiakkaita, joiden kanssa toimimme vieläkin. Tässä ovat muutamia referenssejä asiakkaistamme niin Tampereelta kuin muualtakin Suomesta.

Referenssejä Varusteet.fi

 

Kun teemme henkilöstövuokrausta, arvojamme ovat:

Rehellisyys – Tuotamme henkilöstöpalveluja rehellisesti juuri kunkin asiakkaan ja työntekijän yksilölliset tarpeet huomioiden.

Avoimuus – Hoidamme kaikki yhteiskuntavastuumme ja viestimme toiminnastamme avoimesti.

Työntekijöiden arvostaminen – Arvostamme jokaista työntekijää ja kunkin ammattiosaamista. Pidämme aktiivisesti yhteyttä työntekijöihimme ja teemme parhaamme heidän työolojensa kehittämiseksi.

Pitkäjänteisyys – Panostamme pitkiin asiakas- ja työntekijäsuhteisiin.

Laadukas palvelu – Etsimme asiakasyrityksillemme laadukkaat työntekijät luotettavasti ja nopeasti.

 

Oletko kiinnostunut henkilöstövuokrauksesta Tampereen seudulla? Ota yhteyttä myyntijohtajaamme Rikuun sähköpostilla tai soittamalla!

Riku Rahikainen

Riku Rahikainen
myyntijohtaja
040 530 0426
riku.rahikainen (at) banssi.fi

 Tai täytä alla olevan lomake niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Miten voimme auttaa sinua?

 

Me Banssilaiset olemme sinua varten henkilöstövuokrauseen liittyvissä asioissa Tampereelle

 Ilmari Ainasoja, Aluejohtaja, 040 530 1384

Ilmari Ainasoja

Olen 28 vuotias hesalainen, joka on tosin koko ikänsä katsonut Kummeleita, joten henkinen kotini on osittain Manse.

Aloitin Banssilla 2014 HR-harjoittelijana ja tällä hetkellä toimin Pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan aluejohtajana. Työkuvaani kuuluu hauskuttaa työkavereita, pitää huolta työntekijöistä ja myydä, myydä, myydä niin paljon kuin sielu sietää!

 Eija Auvinen, Yhteyspäällikkö, 040 530 9353

eija-auvinen-banssi-hame

Energiapakkaus ja myyntitykki samassa paketissa, asuu rakentamassaan talossa Lempäälässä, mutta kotoisin maaseudulta Satakunnasta. Rekrytointien parissa puuhaillut jo 4 vuotta. Sitä ennen kylmässä pankkimaailmassa rahoituspäällikön hommassa tehden ihmisille jos jonkinmoisia lainapäätöksiä ja sijoitusratkaisuja. Ja sitä aiemmin Googlen myynnissä ihmetellen miksi on vielä olemassa yrittäjiä, jotka luottavat netin sijasta puhelinluetteloon, no siinä oli melkoinen myyntisavotta! Kaiken tämän ohessa opiskeli urheiluhierojaksi ja toimii nykyään myös yrittäjänä kaiken vapaa-ajan hoitaen jos jonkinmoisia selkävaivoja. Paukut eivät siis tältä mimmiltä lopu.. aktiivinen, ystävällinen ja luotettava asiakkaita kohtaan. Tekee mitä lupaa!

 Meri Sääksmäki, Henkilöstökonsultti, 040 530 0101

Meri-Saakmaki-Banssi

Olen 31-vuotias paljasjalkainen tamperelainen. Tekijänä olen iloinen, nauravainen ja aina valmiina palvelemaan. Aloitin työni Banssilla alkuvuodesta 2016 henkilöstökonsulttina ja henkilöstöpalvelualalla olen työskennellyt jo vuodesta 2012. Eli kaikenlaisia ihmisiä on tullut tavattua ja monenlaisia ongelmia ratkottua.

Työni on hakijoiden, työntekijöiden ja asiakkaiden palvelemista A:sta Ö:hön. Älä epäröi ottaa yhteyttä, palvelen mielelläni kaikissa kysymyksissä!

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy