Henkilöstövuokraus | Banssi

Henkilöstövuokraus

Banssin henkilöstövuokrauspalvelu on joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen lyhyt- tai pitempikestoisiin työvoimatarpeisiin. Kilpailijoistamme haluamme erottua erityisesti laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun ja pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Asiakkaidemme kanssa teemme tiivistä yhteistyötä, mikä auttaa meitä ymmärtämään kunkin asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteitä ja eri tehtävissä vaadittavan osaamisen. Tiiviin yhteistyön ansiosta osaamme myös ennakoida asiakkaidemme tulevat sesonkitarpeet ja varautua niihin. Olemme valmiita kääntämään kaikki mahdolliset kivet ja kannot, jotta onnistuisimme löytämään oikeat ammattilaiset juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin.

Me banssilaiset haluamme panostaa erityisesti palvelun ja työntekijöiden laatuun. Banssin kautta töitä hakevien tulee läpäistä tiukan seulamme, ennen kuin hyväksymme heidät työntekijöiksemme. Työntekijän soveltuvuuden avoinna olevaan tehtävään testaamme muun muassa henkilökohtaisen haastattelun ja referenssien tarkistamisen avulla. Varmistaakseen työntekijän soveltuvuuden kyseiseen tehtävään asiakasyritys voi halutessaan pyytää työntekijän vielä omaan henkilökohtaiseen haastatteluunsa.

Emme todennäköisesti ole valtakunnan halvin henkilöstöpalveluiden tarjoaja, mutta emme varmasti ole myöskään kaikista kallein. Sen sijaan hinta-laatusuhteeltaan uskomme olevamme ylivertaisia mihin tahansa muuhun toimijaan nähden.

Lue, mitä asiakkaamme meistä kertovat.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy