Rekrytointipalvelut | Banssi

Rekrytointipalvelut

Banssin suorarekrytointipalvelua käyttäessään asiakasyritys voi rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää koko rekrytointiprosessin tai osan siitä Banssin ammattilaisten osaaviin käsiin. Rekrytointiprosessi vie tavallisesti runsaasti aikaa ja vaatii suuren panostuksen yritykseltä. Rekrytoinnin tärkeydestä huolimatta yrityksillä ei monesti ole siihen kuitenkaan riittävästi resursseja käytettävissään.

Uutta työntekijää palkatessa yhteistyö rekrytoinnin ammattilaisten kanssa on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto. Banssin toimihenkilöiden erikoisosaamista on ammattilaisten löytäminen asiakkaiden tarpeisiin. Me tiedämme, mistä hyviä tekijöitä kannattaa etsiä ja mistä ammattilaisen tunnistaa. Ammattitaitoiset henkilöstökonsulttimme hoitavat asiakkaan puolesta koko rekrytointiprosessin työpaikkailmoitusten laadinnasta ja työnhakijoiden haastattelusta aina sopivien ehdokkaiden asiakkaille esittelyyn saakka.

Työntekijöiden etsinnässä hyödynnämme laajoja kontaktiverkostojamme, työmarkkinoiden paikallistuntemusta sekä vuosikausien kokemusta henkilöstöpalvelualalta. Työntekijöitä etsiessä kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös Banssin valmiita työnhakijarekistereitä. Tuleva ammattilaisenne saattaa jo odottaa meidän rekistereissämme. Työntekijän kysyminen ei maksa mitään; laskun lähetämme vasta sitten, kun sopiva työntekijä on löytynyt ja aloittaa työt asiakasyrityksessä.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy