Yritys | Banssi

Banssi henkilöstöpalvelut

Banssi on energinen täyden palvelun kotimainen henkilöstötalo

Banssi Henkilöstöpalvelut

Banssi Henkilöstöpalvelut on valtakunnallinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys. Banssi perustettiin tammikuussa 2013 visionaan olla Suomen laadukkain henkilöstöpalvelualan yritys. Banssin toimihenkilöistä löytyy niin henkilöstöpalvelualan konkareita kuin uusia kykyjä, jotka osaavat ajatella sekä asiakasyritysten että työntekijöiden etua.

Banssin henkilöstöpalveluosaaminen ulottuu hyvin monelle toimialalle. Suurimpia toimialojamme ovat rakentaminen, kuljetus, teollisuus ja kiinteistöpalvelu.  Banssin työntekijöitä voi löytää myös palvelu-, toimisto-,  ravintola-, taloushallinto-, ICT- tai myyntitehtävistäkin. Asiantuntijuutemme on vahvimmillaan niin henkilöstövuokrauksessa kuin suorien rekrytointipalvelujen hyödyntämisessä. Kannamme osaltamme myös yhteiskuntavastuumme, osallistumme yhteistyössä eri paikkakunnilla TE- ja ELY-keskusten sekä kaupunkien työllistämishankkeisiin, työllisyyden edistämiseksi.

Banssi on valtakunnallisesti paikallinen yritys. Valtakunnallisuus mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen koko Suomessa. Paikallinen läsnäolo puolestaan takaa henkilökohtaisen palvelun ja paikallistuntemuksen juuri siellä päin Suomea, missä työvoiman tarvetta esiintyy.

Banssi on täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa ja operatiivinen johto omistaa osan konsernin osakekannasta. Tuotamme henkilöstöpalveluja omilla kasvoillamme, joten asiakas- ja työntekijäsuhteemme ovat pitkäjänteisiä.

Banssin toimintaa ohjaavat arvot

  1. Rehellisyys. Tuotamme henkilöstöpalveluja rehellisesti juuri kunkin asiakkaan ja työntekijän yksilölliset tarpeet huomioiden.
  2. Avoimuus. Hoidamme kaikki yhteiskuntavastuumme ja viestimme toiminnastamme avoimesti.
  3. Työntekijöiden arvostaminen. Arvostamme jokaista työntekijää ja kunkin ammattiosaamista. Pidämme aktiivisesti yhteyttä työntekijöihimme ja teemme parhaamme heidän työolojensa kehittämiseksi.
  4. Pitkäjänteisyys. Panostamme pitkiin asiakas- ja työntekijäsuhteisiin.
  5. Laadukas palvelu. Etsimme asiakasyrityksillemme laadukkaat työntekijät luotettavasti ja nopeasti.

Banssi lukuina

Toimisto

14

paikkakunnalla

Valta-kunnallisesti

44

toimihenkilöä

Kokemusta alalta

163

vuotta

Sovellettavia työehtosopimuksia

51

kpl

Miten voisimme auttaa teidän yritystänne?

Sovi tapaaminen kanssamme.

2016 © Banssi Henkilöstöpalvelut | Internetsivut Fulmore Oy